Lukáš díky MOOY rozšířil své portfolio nemovitostí

Pan Lukáš, pražský realitní makléř, se stal jedním z našich zajímavých klientů. S bonitní historií a pestrým portfoliem nemovitostí se Lukáš v rámci své práce pravidelně dostává do situací, kdy se mu nabízí výhodné příležitosti k nákupu zajímavých nemovitostí. S mnoha aktivními hypotékami a pravidelným příjmem z nájmů nemovitostí se potřebuje rychle a efektivně vyrovnat s novými investičními projekty, a to bez další hypotéky.

Pro řešení této akutní potřeby cash flow v rámci svých investičních plánů využívá pan Lukáš služby MOOY. Vybranou nemovitost koupíme za pana Lukáše s využitím produktu „BUDE MOOY“ nebo využije jinou ze svých nemovitostí, aby z ní získal potřebné peníze prostřednictvím produktu „JE MOOY“. Prodejem jiné nemovitosti v rámci svého portfolia bude pan Lukáš v budoucnu financovat zpětný nákup dané nemovitosti od MOOY.

Pan Lukáš díky MOOY našel efektivní řešení pro získání potřebných peněz na uskutečnění svých investičních plánů a rozšíření svého portfolia nemovitostí. MOOY pro něj představuje ideálního partnera pro rychlé a flexibilní investiční rozhodnutí.

Pokud se nacházíte v podobné situaci a potřebujete rychlé a flexibilní řešení pro své investice do nemovitostí, neváhejte nás kontaktovat na info@mooy.cz nebo vyplňte žádost zde. Rádi se s vámi podělíme o své zkušenosti a pokusíme se najít optimální řešení i pro vás!

Doporučené články

Tomáš narazil na problém, kterému čelí řada živnostníků. Pracuje jako obchodní zástupce ve firmě, která prodává kancelářské vybavení, a ze...

Ve dvou se to lépe táhne, ale ani to někdy na získání hypotéky nestačí. Znáte pocit, když to máte někde...

Radim investoval většinu úspor do rozjezdu své firmy, která vyrábí reklamní předměty. Podnikání se daří a zakázky přibývají. S narozením...