Bez čekání na daňové přiznání: Jak Tomáš překonal překážky při získávání hypotéky díky MOOY

Tomáš narazil na problém, kterému čelí řada živnostníků. Pracuje jako obchodní zástupce ve firmě, která prodává kancelářské vybavení, a ze zaměstnaneckého úvazku přešel v letošním roce na IČO. Práce má stále dost a finančně si polepšil. O to překvapenější byl, když mu banka nepřidělila hypotéku na koupi domku u Plzně.

Banka totiž potřebuje vidět jeho daňové přiznání, které ale bude Tomáš podávat až v příštím roce. I když měl dostatek úspor a žádný záznam v registrech, v tomto ohledu zůstala banka neoblomná. Co teď? Změnit rodinné plány a čekat skoro rok?

Tomáš se rozhodl pro MOOY, které dokáže vyjít i podnikatelům a živnostníkům flexibilně vstříc. Vyhlédnutý domek jsme prozatím pořídili my a Tomášova rodina už finišuje se stěhováním. Příští rok bude Tomáš v bance žádat o hypotéku už i s daňovým přiznáním a není důvod, aby ji tentokrát nedostal a domek si od nás nekoupil.

Doporučené články

Ve dvou se to lépe táhne, ale ani to někdy na získání hypotéky nestačí. Znáte pocit, když to máte někde...

Radim investoval většinu úspor do rozjezdu své firmy, která vyrábí reklamní předměty. Podnikání se daří a zakázky přibývají. S narozením...

Paní Dorota ani po letech od rozvodu nevyřešila vypořádání majetku podle požadavků exmanžela. Věřila totiž, že manžel na vypořádání nebude...