Lukáš díky MOOY rozšířil své portfolio nemovitostí

Pan Lukáš, pražský realitní makléř, se stal jedním z našich zajímavých klientů. S bonitní historií a pestrým portfoliem nemovitostí se Lukáš v rámci své práce pravidelně dostává do situací, kdy se mu nabízí výhodné příležitosti k nákupu zajímavých nemovitostí. S mnoha aktivními hypotékami a pravidelným příjmem z nájmů nemovitostí se potřebuje rychle a efektivně vyrovnat s novými investičními projekty, a to bez další hypotéky.

Pro řešení této akutní potřeby cash flow v rámci svých investičních plánů využívá pan Lukáš služby MOOY. Vybranou nemovitost koupíme za pana Lukáše s využitím produktu „BUDE MOOY“ nebo využije jinou ze svých nemovitostí, aby z ní získal potřebné peníze prostřednictvím produktu „JE MOOY“. Prodejem jiné nemovitosti v rámci svého portfolia bude pan Lukáš v budoucnu financovat zpětný nákup dané nemovitosti od MOOY.

Pan Lukáš díky MOOY našel efektivní řešení pro získání potřebných peněz na uskutečnění svých investičních plánů a rozšíření svého portfolia nemovitostí. MOOY pro něj představuje ideálního partnera pro rychlé a flexibilní investiční rozhodnutí.

Pokud se nacházíte v podobné situaci a potřebujete rychlé a flexibilní řešení pro své investice do nemovitostí, neváhejte nás kontaktovat na info@mooy.cz nebo vyplňte žádost zde. Rádi se s vámi podělíme o své zkušenosti a pokusíme se najít optimální řešení i pro vás!

Doporučené články

Andrei who comes from Romania works in Prague as an architect His work situation is stable as he has been...

Hypotéky nejrůznější závazky a náročné splátky spotřebitelských úvěrů To vše může přivést rodinu k finančním problémům I když se rodina...

MOOY vám pomůže využít peníze z vaší nemovitosti ve které můžete nadále bydlet nebo ji pronajmout Dočasně od vás koupíme...