Jak využil našich služeb vysoce bonitní klient?

Financování nákupu nejatraktivnějších nemovitostí může být i pro ty nejlepší klienty s vysokými příjmy komplikované. Tuto výzvu poznal i pan Daniel, vysoce postavený manažer s portfoliem investičních nemovitostí, který zamýšlel koupit rozlehlý dům u Prahy za vysokou částku.

Přes své nadstandartní příjmy a bonitu narazil na problém, když banka odmítla poskytnout hypotéku v potřebné výši, chyběly mu tři miliony k realizaci jeho plánu. V této situaci se obrátil na MOOY.

Pan Daniel vlastnil mimo jiné byt na Černém mostě, který dlouhodobě pronajímal. MOOY mu umožnil získat potřebné finanční prostředky, přičemž ponechal stávající nájemníky v bytě, což v konečném důsledku minimalizovalo náklady na řešení ze strany MOOY.

Díky MOOY našel pan Daniel efektivní řešení pro získání potřebných peněz na uskutečnění svého bydlení a dnes již spokojeně žije v novém domově. Jeho investiční byt na Černém mostě stále generuje příjmy od nájemníků. V budoucnu má pan Daniel v plánu využít výhod hypotéky a znovu získat byt do svého vlastnictví.

Nacházíte se v podobné situaci? Napište nám na info@mooy.cz nebo vyplňte žádost zde. MOOY je připraven vám pomoci překonat finanční bariéry a dosáhnout na váš sen o lukrativním bydlení!

Doporučené články

Tomáš narazil na problém, kterému čelí řada živnostníků. Pracuje jako obchodní zástupce ve firmě, která prodává kancelářské vybavení, a ze...

Ve dvou se to lépe táhne, ale ani to někdy na získání hypotéky nestačí. Znáte pocit, když to máte někde...

Radim investoval většinu úspor do rozjezdu své firmy, která vyrábí reklamní předměty. Podnikání se daří a zakázky přibývají. S narozením...