Vyhrocená situace kolem bytu mezi exmanželi našla řešení

Paní Dorota ani po letech od rozvodu nevyřešila vypořádání majetku podle požadavků exmanžela. Věřila totiž, že manžel na vypořádání nebude i kvůli společným dětem trvat. To se ovšem mýlila, a došlo až na situaci, kdy manžel podal návrh na exekuci bytu, kde paní Dorota s dětmi žila. Byla to situace velmi vypjatá a plná emocí, s velmi komplikovanou komunikací na obou stranách.

Klientka se na MOOY obrátila na poslední chvíli, asi dva týdny před plánovanou dražbou bytu. Museli jsme jednat extrémně rychle a v podstatě okamžitě vyřídit vše potřebné. Děti obměkčily svého otce, aby dražbu stáhl, když klientka využije naše řešení. To se opravdu stalo – pouhý den před plánovanou dražbou.

V MOOY jsme byt koupili, a díky tomu i takto náročná situace dopadla ke spokojenosti všech zúčastněných. Exmanžel dostal peníze, které v rámci vypořádání požadoval. Paní Dorota mohla zatím v bytě zůstat a v klidu hledat jinou nemovitost, kam se s dětmi přestěhovat. A přitom měla pro pořízení nového bydlení dobrý finanční základ.

Doporučené články

Tomáš narazil na problém, kterému čelí řada živnostníků. Pracuje jako obchodní zástupce ve firmě, která prodává kancelářské vybavení, a ze...

Ve dvou se to lépe táhne, ale ani to někdy na získání hypotéky nestačí. Znáte pocit, když to máte někde...

Radim investoval většinu úspor do rozjezdu své firmy, která vyrábí reklamní předměty. Podnikání se daří a zakázky přibývají. S narozením...