Bez stresu. Manželé Trávníčkovi mohli vyrazit za svým italským snem

Doposud ekonomicky aktivní manželé Trávníčkovi důchodového věku se rozhodli přesídlit na penzi do slunné Itálie. Vybrali si zde již bydlení a složili zálohu. Poté potřebovali rychle doplatit zbývající část kupní ceny, aby o italský dům nepřišli. Svůj reprezentativní dům v Čechách, kde doposud žili, přitom nechtěli prodávat ve spěchu, aby nemuseli zbytečně slevovat z ceny.

Služba MOOY i zde nabídla pomocnou ruku. Jejím prostřednictvím získali klienti ze stávající nemovitosti dostatek prostředků k tomu, aby doplatili kupní cenu v Itálii. Přitom mohli zatím zůstat ve svém a v klidu vyřídit všechny náležitosti související se stěhováním. Pak připravili dům v Česku k prodeji a díky MOOY pak mohli ve svém novém italském domově bez stresu čekat na ideálního kupce.

Klientům při celé transakci záleželo na osobním přístupu a spolehlivosti. Důvěra v rámci jednání s MOOY pro ně byla velmi důležitá. Těší nás, že si sympatický pár díky této zkušenosti potvrdil, že na MOOY se mohou vždy spolehnout.

Doporučené články

Tomáš narazil na problém, kterému čelí řada živnostníků. Pracuje jako obchodní zástupce ve firmě, která prodává kancelářské vybavení, a ze...

Ve dvou se to lépe táhne, ale ani to někdy na získání hypotéky nestačí. Znáte pocit, když to máte někde...

Radim investoval většinu úspor do rozjezdu své firmy, která vyrábí reklamní předměty. Podnikání se daří a zakázky přibývají. S narozením...