Poslechněte si podcast se spoluzakladatelem MOOY.

MOOY je překlenovací produkt, který vám pomůže překonat období, kdy nedostanete hypotéku – vysvětluje Marek Macura, spoluzakladatel MOOY v podcastu Tomáše Rusňáka, tzv. Hypotécast, který se zabývá hypotečním a realitním trhem.

Rent-to-own je inovativní koncept inspirující se zahraničím, který nabízí nový pohled na získání vlastního bydlení pro ty, kteří se potýkají s obtížemi se získáním tradiční hypotéky. Tato služba umožňuje klientům bydlet ve vybrané nemovitosti v nájmu a později ji odkoupit do svého vlastnictví. Zároveň však není jen pro ty, kteří nemají vlastní nemovitost; i ti, kteří již vlastní, mohou využít rent-to-own, například k řešení finančních potíží či optimalizaci svých investic.

Různorodost případů, které rent-to-own pokrývá, ukazuje jeho univerzální přínos pro různé skupiny lidí. Od rozvádějících se párů až po podnikatele či investory v realitách – tato služba je flexibilní a přizpůsobivá. To z ní činí zajímavou alternativu v oblasti bydlení, která nabízí možnost překonat různé finanční překážky spojené s vlastnictvím nemovitostí a přináší nové perspektivy při hledání cesty k vlastnímu bydlení.

Odkaz na podcast zde.

Doporučené články

I movití klienti mohou při koupi nového bydlení narazit na potíže s financováním. Nedávno jsme pomohli velmi dobře situované rodině...

Tomáš narazil na problém, kterému čelí řada živnostníků. Pracuje jako obchodní zástupce ve firmě, která prodává kancelářské vybavení, a ze...

Ve dvou se to lépe táhne, ale ani to někdy na získání hypotéky nestačí. Znáte pocit, když to máte někde...