Poslechněte si podcast se spoluzakladatelem MOOY.

MOOY je překlenovací produkt, který vám pomůže překonat období, kdy nedostanete hypotéku – vysvětluje Marek Macura, spoluzakladatel MOOY v podcastu Tomáše Rusňáka, tzv. Hypotécast, který se zabývá hypotečním a realitním trhem.

Rent-to-own je inovativní koncept inspirující se zahraničím, který nabízí nový pohled na získání vlastního bydlení pro ty, kteří se potýkají s obtížemi se získáním tradiční hypotéky. Tato služba umožňuje klientům bydlet ve vybrané nemovitosti v nájmu a později ji odkoupit do svého vlastnictví. Zároveň však není jen pro ty, kteří nemají vlastní nemovitost; i ti, kteří již vlastní, mohou využít rent-to-own, například k řešení finančních potíží či optimalizaci svých investic.

Různorodost případů, které rent-to-own pokrývá, ukazuje jeho univerzální přínos pro různé skupiny lidí. Od rozvádějících se párů až po podnikatele či investory v realitách – tato služba je flexibilní a přizpůsobivá. To z ní činí zajímavou alternativu v oblasti bydlení, která nabízí možnost překonat různé finanční překážky spojené s vlastnictvím nemovitostí a přináší nové perspektivy při hledání cesty k vlastnímu bydlení.

Odkaz na podcast zde.

Doporučené články

Andrei who comes from Romania works in Prague as an architect His work situation is stable as he has been...

Hypotéky nejrůznější závazky a náročné splátky spotřebitelských úvěrů To vše může přivést rodinu k finančním problémům I když se rodina...

MOOY vám pomůže využít peníze z vaší nemovitosti ve které můžete nadále bydlet nebo ji pronajmout Dočasně od vás koupíme...