Když selže hypotéka – MOOY jako klíč k novému bydlení

Nákup nemovitosti může být radostným milníkem v životě, ale občas s sebou přinese neočekávané komplikace. Příběh rodiny pana Milana z Mohelnice to názorně ilustruje.

Rodina si vybrala dům, dojednala s prodávajícím cenu a zdálo se, že vše půjde hladce. Prodávající požadoval zaplacení zálohy, která umožnila rodině rovnou se nastěhovat do domu a zbytek kupní ceny doplatit až po schválení hypotéky. Aby získala potřebnou finanční částku, musela rodina prodat svůj stávající byt. Plán byl jasný až do chvíle, kdy se při vyřizování hypotéky objevil negativní záznam v registru Solus.

Milan, hlava rodiny, byl konfrontován s problémem, o kterém neměl tušení. Přechod mezi mobilními operátory v minulosti zanechal nechtěný negativní záznam, který zhatil schválení hypotéky. Prodávající začal tlačit na doplacení kupní ceny, a rodina, už bez bytu, byla v tíživé situaci.

Naštěstí Milan narazil na řešení od MOOY. MOOY koupil nemovitost za něj, a Milan zůstal bydlet v domě za dohodnuté nájemné. Jakmile se vyřeší negativní záznam v registru, Milan bude moci bez problémů získat hypotéku, a nemovitost se stane trvale jeho.

MOOY rychle a efektivně přispěl k řešení obtížné situace, ve které rodina pana Milana ztrácela naději na lepší zítřky.

Nacházíte se v podobné situaci? Napište nám na info@mooy.cz nebo vyplňte žádost zde. MOOY se s vámi rád podělí o své zkušenosti a pokusí se najít i pro vás optimální řešení!

Doporučené články

Andrei who comes from Romania works in Prague as an architect His work situation is stable as he has been...

Hypotéky nejrůznější závazky a náročné splátky spotřebitelských úvěrů To vše může přivést rodinu k finančním problémům I když se rodina...

MOOY vám pomůže využít peníze z vaší nemovitosti ve které můžete nadále bydlet nebo ji pronajmout Dočasně od vás koupíme...