Jak využil našich služeb vysoce bonitní klient?

Financování nákupu nejatraktivnějších nemovitostí může být i pro ty nejlepší klienty s vysokými příjmy komplikované. Tuto výzvu poznal i pan Daniel, vysoce postavený manažer s portfoliem investičních nemovitostí, který zamýšlel koupit rozlehlý dům u Prahy za vysokou částku.

Přes své nadstandartní příjmy a bonitu narazil na problém, když banka odmítla poskytnout hypotéku v potřebné výši, chyběly mu tři miliony k realizaci jeho plánu. V této situaci se obrátil na MOOY.

Pan Daniel vlastnil mimo jiné byt na Černém mostě, který dlouhodobě pronajímal. MOOY mu umožnil získat potřebné finanční prostředky, přičemž ponechal stávající nájemníky v bytě, což v konečném důsledku minimalizovalo náklady na řešení ze strany MOOY.

Díky MOOY našel pan Daniel efektivní řešení pro získání potřebných peněz na uskutečnění svého bydlení a dnes již spokojeně žije v novém domově. Jeho investiční byt na Černém mostě stále generuje příjmy od nájemníků. V budoucnu má pan Daniel v plánu využít výhod hypotéky a znovu získat byt do svého vlastnictví.

Nacházíte se v podobné situaci? Napište nám na info@mooy.cz nebo vyplňte žádost zde. MOOY je připraven vám pomoci překonat finanční bariéry a dosáhnout na váš sen o lukrativním bydlení!

Doporučené články

Andrei who comes from Romania works in Prague as an architect His work situation is stable as he has been...

Hypotéky nejrůznější závazky a náročné splátky spotřebitelských úvěrů To vše může přivést rodinu k finančním problémům I když se rodina...

MOOY vám pomůže využít peníze z vaší nemovitosti ve které můžete nadále bydlet nebo ji pronajmout Dočasně od vás koupíme...