Petra a její cesta ke klidnému prodeji

Představme si příběh Petry, majitelky moderního domu v Úvalech u Prahy. Petra měla na svůj dům hypotéku a časem se objevily i soukromé dluhy. Pracovní příležitost v Itálii způsobila, že se Petra rozhodla prodat dům a vyřešit všechny závazky. Očekávala, že dům prodá rychle za 15 milionů, což by jí umožnilo splatit dluhy a mít zbytkovou hotovost.

Realita byla složitější. Měsíční splátky hypotéky kolem 70 000 Kč byly pro potenciální zájemce nereálné. Petra byla pod velkým tlakem věřitelů, ale nabídky na dům se pohybovaly kolem 11 milionů, což bylo pro ni nepřijatelné.

Díky MOOY došlo k vyrovnání naléhavých dluhů, Petra se zbavila stresu a získala drahocenný čas. Nyní může prodávat svou nemovitost v klidu, čekat na ideálního kupce a dosáhnout spravedlivé ceny.

Nacházíte se v obdobné situaci? Napište nám na info@mooy.cz nebo vyplňte žádost zde. Pokusíme se pomoci také vám!

Doporučené články

Andrei who comes from Romania works in Prague as an architect His work situation is stable as he has been...

Hypotéky nejrůznější závazky a náročné splátky spotřebitelských úvěrů To vše může přivést rodinu k finančním problémům I když se rodina...

MOOY vám pomůže využít peníze z vaší nemovitosti ve které můžete nadále bydlet nebo ji pronajmout Dočasně od vás koupíme...