Jak váhavý klient díky MOOY zachránil rodinné dědictví

Někdy se v realitním světě vyplatí nechat věci dozrát. Pan Václav, podnikatel z Pražských Měcholup, to poznal na vlastní kůži, když se ocitl ve složité finanční situaci.

Žije v prostorném domě s citovým přesahem, neboť jej postavil jeho otec. Zdravotní problémy a podnikatelsky náročné období pandemie však vedly k zadlužení, což pana Václava přivedlo k myšlence prodat svůj rodinný dům. I přes nabídky kupujících a lákavé částky stále váhal, doufaje, že se situace nějak vyřeší, aniž by přišel o otcovo dědictví.

MOOY mu nakonec nabídl řešení. Odkoupili jsme nemovitost, vyrovnali jeho dluhy a umožnili mu zůstat v domě jako nájemce s přijatelným nájemným. Tato dohoda pana Václava osvobodila, poskytla mu čas na rozhodnutí o dalším osudu domu a přinesla klid ohledně budoucnosti rodinného dědictví.

Nakonec se situace vyřešila tak, že se v rámci rodiny objevil majetek, který byl dostatečný k zachování nemovitosti v rodině. MOOY panu Václavovi v podstatě poskytl čas, který se nakonec ukázal jako klíčový pro záchranu rodinného dědictví.

Pokud se nacházíte v podobné situaci, napište nám na info@mooy.cz nebo vyplňte žádost zde. MOOY vám může pomoci překonat finanční bariéry a najít optimální řešení pro vás.

Doporučené články

Andrei who comes from Romania works in Prague as an architect His work situation is stable as he has been...

Hypotéky nejrůznější závazky a náročné splátky spotřebitelských úvěrů To vše může přivést rodinu k finančním problémům I když se rodina...

MOOY vám pomůže využít peníze z vaší nemovitosti ve které můžete nadále bydlet nebo ji pronajmout Dočasně od vás koupíme...