Jak váhavý klient díky MOOY zachránil rodinné dědictví

Někdy se v realitním světě vyplatí nechat věci dozrát. Pan Václav, podnikatel z Pražských Měcholup, to poznal na vlastní kůži, když se ocitl ve složité finanční situaci.

Žije v prostorném domě s citovým přesahem, neboť jej postavil jeho otec. Zdravotní problémy a podnikatelsky náročné období pandemie však vedly k zadlužení, což pana Václava přivedlo k myšlence prodat svůj rodinný dům. I přes nabídky kupujících a lákavé částky stále váhal, doufaje, že se situace nějak vyřeší, aniž by přišel o otcovo dědictví.

MOOY mu nakonec nabídl řešení. Odkoupili jsme nemovitost, vyrovnali jeho dluhy a umožnili mu zůstat v domě jako nájemce s přijatelným nájemným. Tato dohoda pana Václava osvobodila, poskytla mu čas na rozhodnutí o dalším osudu domu a přinesla klid ohledně budoucnosti rodinného dědictví.

Nakonec se situace vyřešila tak, že se v rámci rodiny objevil majetek, který byl dostatečný k zachování nemovitosti v rodině. MOOY panu Václavovi v podstatě poskytl čas, který se nakonec ukázal jako klíčový pro záchranu rodinného dědictví.

Pokud se nacházíte v podobné situaci, napište nám na info@mooy.cz nebo vyplňte žádost zde. MOOY vám může pomoci překonat finanční bariéry a najít optimální řešení pro vás.

Doporučené články

Tomáš narazil na problém, kterému čelí řada živnostníků. Pracuje jako obchodní zástupce ve firmě, která prodává kancelářské vybavení, a ze...

Ve dvou se to lépe táhne, ale ani to někdy na získání hypotéky nestačí. Znáte pocit, když to máte někde...

Radim investoval většinu úspor do rozjezdu své firmy, která vyrábí reklamní předměty. Podnikání se daří a zakázky přibývají. S narozením...