Jak MOOY zachránil bydlení dvou generací Františkovy rodiny

Hypotéky, nejrůznější závazky, a náročné splátky spotřebitelských úvěrů. To vše může přivést rodinu k finančním problémům. I když se rodina poctivě snaží splácet své závazky, někdy přijde neočekávaná situace, která všechno mění. Refinancování hypotéky a následné výrazné navýšení měsíční splátky může být to, co postaví rodinný rozpočet do neúnosných mezí. Bankovní financování už není řešením.

Pojďme se společně podívat na příběh rodiny ze Zábřehu na Moravě, která se ocitla v podobné situaci.

Pan František, hlava mladší generace, se snaží udržet rodinu nad vodou prací v zahraničí, ale po navýšení hypoteční splátky začínají věci vypadat špatně. Měsíční rozpočet se hroutí a půjčování od rodiny není dlouhodobě udržitelné.. František začíná uvažovat o nejčernějších možnostech, včetně nutnosti prodat jejich domov a přestěhovat se do malého bytu.

Avšak František se nevzdává a hledá alternativy. Díky finančnímu poradci objevil MOOY, které přineslo řešení. MOOY koupil nemovitost, vyplatil většinu rodinných dluhů, a obě generace mohou nadále žít ve svém domově za dohodnuté nájemné. Tato změna přinesla značnou úsporu v rodinném rozpočtu a ulevila oběma rodinám bez nutnosti opustit milované bydlení.

Pan František si je vědom svého úkolu udržet čisté bankovní registry a plánuje, že až to bude možné, znovu získá domov od MOOY pomocí hypotéky za předem dohodnutých podmínek.

Pokud se nacházíte v podobné situaci, neváhejte nám napsat na info@mooy.cz nebo vyplňte žádost zde. MOOY se s vámi rád podělí o své zkušenosti a pokusí se najít i pro vás řešení!

Doporučené články

Andrei who comes from Romania works in Prague as an architect His work situation is stable as he has been...

Hypotéky nejrůznější závazky a náročné splátky spotřebitelských úvěrů To vše může přivést rodinu k finančním problémům I když se rodina...

MOOY vám pomůže využít peníze z vaší nemovitosti ve které můžete nadále bydlet nebo ji pronajmout Dočasně od vás koupíme...