Jak využít nemovitost na podporu svého podnikání

Podnikavost a odhodlání mají mnoho podob, a příběh naší klientky z  Pražských Letňan je jedním z  nich. S  bytem v  rukou a touhou rozvíjet svou restauraci, se rozhodla využít hodnotu své nemovitosti k financování podnikání. Jak jí to vyneslo úspěch? Přečtěte si více o inspirativní cestě, která nám ukazuje, že neotřelý přístup k financování může být klíčem k podnikatelskému rozkvětu.

V Pražských Letňanech žije podnikavá žena jménem Dana, která vlastní byt a má neuvěřitelný podnikatelský duch. Jeji podnikání v gastronomii bylo těžce zasaženo covidovým obdobím a potřebovalo nutně finanční injekci.

Bankovní financování bylo pro paní Danu nedostupné, rozhodla se tedy využít hodnoty svého bytu k získání finančních prostředků na rozvoj své restaurace. V bytě nadále zůstala v pronájmu, zatímco získané prostředky používá na rozvoj podnikání. Uvědomuje si, že nemovitost je často jedním z nejcennějších aktiv, kterým vlastník disponuje, a může být skvělým zdrojem kapitálu pro začínající podnikatele.

Nechte nám na sebe kontakt a občas pošleme užitečné info z oblasti bydlení, realit nebo financí.

Může se Vám hodit ať už využijete MOOY nebo ne.

Po potřebné investici se restauraci opět začíná dařit a paní Dana tak po podání příštího daňového přiznání bude schopna získat hypotéku a byt od MOOY zpět koupit. Klientce se tak podařilo zachránit podnikání, které je její vášní a přitom se nemusela uskromňovat v otázce vlastního bydlení.

Naše klientka je skvělým příkladem toho, jak využít hodnotu nemovitosti k podpoře svého podnikání. Její příběh nám ukazuje, že kreativní přístup k financování může být klíčovým faktorem pro úspěch podnikání. Ať už jste majitel nemovitosti nebo podnikatel hledající způsoby financování, inspirujte se tímto příběhem a hledejte inovativní cesty k dosažení svých cílů.

Nacházíte se v obdobné situaci? Napište nám na info@mooy.cz nebo vyplňte žádost zde. Pokusíme se pomoci také vám!

Doporučené články

Andrei who comes from Romania works in Prague as an architect His work situation is stable as he has been...

Hypotéky nejrůznější závazky a náročné splátky spotřebitelských úvěrů To vše může přivést rodinu k finančním problémům I když se rodina...

MOOY vám pomůže využít peníze z vaší nemovitosti ve které můžete nadále bydlet nebo ji pronajmout Dočasně od vás koupíme...