Jak využít nemovitost na podporu svého podnikání

Podnikavost a odhodlání mají mnoho podob, a příběh naší klientky z  Pražských Letňan je jedním z  nich. S  bytem v  rukou a touhou rozvíjet svou restauraci, se rozhodla využít hodnotu své nemovitosti k financování podnikání. Jak jí to vyneslo úspěch? Přečtěte si více o inspirativní cestě, která nám ukazuje, že neotřelý přístup k financování může být klíčem k podnikatelskému rozkvětu.

V Pražských Letňanech žije podnikavá žena jménem Dana, která vlastní byt a má neuvěřitelný podnikatelský duch. Jeji podnikání v gastronomii bylo těžce zasaženo covidovým obdobím a potřebovalo nutně finanční injekci.

Bankovní financování bylo pro paní Danu nedostupné, rozhodla se tedy využít hodnoty svého bytu k získání finančních prostředků na rozvoj své restaurace. V bytě nadále zůstala v pronájmu, zatímco získané prostředky používá na rozvoj podnikání. Uvědomuje si, že nemovitost je často jedním z nejcennějších aktiv, kterým vlastník disponuje, a může být skvělým zdrojem kapitálu pro začínající podnikatele.

Nechte nám na sebe kontakt a občas pošleme užitečné info z oblasti bydlení, realit nebo financí.

Může se Vám hodit ať už využijete MOOY nebo ne.

Po potřebné investici se restauraci opět začíná dařit a paní Dana tak po podání příštího daňového přiznání bude schopna získat hypotéku a byt od MOOY zpět koupit. Klientce se tak podařilo zachránit podnikání, které je její vášní a přitom se nemusela uskromňovat v otázce vlastního bydlení.

Naše klientka je skvělým příkladem toho, jak využít hodnotu nemovitosti k podpoře svého podnikání. Její příběh nám ukazuje, že kreativní přístup k financování může být klíčovým faktorem pro úspěch podnikání. Ať už jste majitel nemovitosti nebo podnikatel hledající způsoby financování, inspirujte se tímto příběhem a hledejte inovativní cesty k dosažení svých cílů.

Nacházíte se v obdobné situaci? Napište nám na info@mooy.cz nebo vyplňte žádost zde. Pokusíme se pomoci také vám!

Doporučené články

I movití klienti mohou při koupi nového bydlení narazit na potíže s financováním. Nedávno jsme pomohli velmi dobře situované rodině...

Tomáš narazil na problém, kterému čelí řada živnostníků. Pracuje jako obchodní zástupce ve firmě, která prodává kancelářské vybavení, a ze...

Ve dvou se to lépe táhne, ale ani to někdy na získání hypotéky nestačí. Znáte pocit, když to máte někde...