Díky MOOY nemusíte prodávat nemovitost rychle a nevýhodně!

Získejte peníze ihned a k tomu dostatek času hledat vhodného kupujícího!

Potřebujete rychle získat peníze prodejem nemovitosti? Prodat rychle a výhodně je v aktuálním tržním prostředí složité a tak řada lidí prodá nemovitost pod tlakem ukvapeně za nevýhodných podmínek. Pravděpodobně se chcete této chyby vyvarovat, ale možná nevíte jak na to. Peníze potřebujete co nejdříve.

MOOY přináší jedinečné řešení této situace. Dočasně od vás koupíme nemovitost za částku, kterou potřebujete. Tím získáte okamžitou finanční pomoc a především čas potřebný k prodeji nemovitosti za optimální cenu. Jakmile se objeví kupující s nabídkou, která vám vyhovuje, nemovitost společně prodáme.

Navíc, pokud se vaše situace změní a budete chtít nemovitost zpět, není to problém. Již na začátku si domluvíme jasné podmínky a cenu, za kterou můžete nemovitost odkoupit. Tuto částku budeme také požadovat v případě, že se rozhodnete nemovitost prodat. Prodej se vám pravděpodobně podaří za vyšší částku než kterou požadujeme a tento zisk bude váš! S MOOY máte flexibilitu a kontrolu nad situací!

Přečtěte si konkrétní příběh naší klientky zde. Pokud řešíte podobný problém a zajímala by vás předběžná nabídka – napište nám, nebo vyplňte krátký formulář zde.

Vyplnění formuláře a zaslání emailu vám zabere pár minut, my vám za to zdarma připravíme předběžnou nabídku.

Kdo jsme?

Jsme tým profesionálů se zkušenostmi ze světa realit, investic, bankovnictví, finančního poradenství, managementu. Vlastnictví nemovitosti považujeme, stejně jako většina Čechů za důležitou životní hodnotu. Zatímco naši klienti řeší problémy s bydlením jen jednou za život, my se s nimi setkáváme denně a aktivně hledáme řešení. Připojte se k nám a společně najdeme optimální cestu.

Přečtěte si více v sekci o nás.

Doporučené články

Tomáš narazil na problém, kterému čelí řada živnostníků. Pracuje jako obchodní zástupce ve firmě, která prodává kancelářské vybavení, a ze...

Ve dvou se to lépe táhne, ale ani to někdy na získání hypotéky nestačí. Znáte pocit, když to máte někde...

Radim investoval většinu úspor do rozjezdu své firmy, která vyrábí reklamní předměty. Podnikání se daří a zakázky přibývají. S narozením...