Řešení pro složité životní situace – JE MOOY 

Život nás neúprosně konfrontuje s nečekanými výzvami, ať už jde o finanční potíže spojené s hypotékou, kombinaci nepříznivých okolností nebo osobní změny, jako je rozvod či řešení pozůstalosti. V těchto klíčových okamžicích, kdy každá vteřina má váhu zlata, vám může MOOY podat pomocnou ruku.

Jak to celé funguje?

Představte si, že máte svůj vlastní domov, ale najednou se dostanete do finančních těžkostí, které vyžadují okamžitou záchranu. V těchto okamžicích je MOOY zde, aby vám pomohl, aniž byste museli prodat svůj domov pod tlakem.

Celý proces začíná tím, že MOOY odkoupí vaši nemovitost a vyplatí vaše dluhy. A co je nejdůležitější, pomůžeme vám upravit váš měsíční rozpočet, abyste mohli zůstat v domě, který považujete za svůj. Budete platit dohodnuté nájemné, jehož výše je pevně stanovena na příštích pět let.

Co je výsledkem?

Během následujících pěti let máte možnost kdykoliv odkoupit nemovitost od MOOY za předem stanovených podmínek. MOOY je tu pro vás, abyste mohli zůstat ve svém vlastním domě a překonat životní výzvy s klidem. Stanete se znovu pánem svého domova a celé situace.

Myslíme i na variantu, že váš záměr bohužel nemusí vyjít. Pro tuto situaci máme předem stanovený postup, který se vyznačuje na trhu nevídanou férovostí. Nemovitost společně prodáme a vy těžíte z dosažené prodejní ceny. Na případném neúspěchu v MOOY nevyděláváme, a společně s vámi jdeme naproti šťastnému konci.

Doporučené články

Andrei who comes from Romania works in Prague as an architect His work situation is stable as he has been...

Hypotéky nejrůznější závazky a náročné splátky spotřebitelských úvěrů To vše může přivést rodinu k finančním problémům I když se rodina...

MOOY vám pomůže využít peníze z vaší nemovitosti ve které můžete nadále bydlet nebo ji pronajmout Dočasně od vás koupíme...