Nečekejte, až se bance zalíbíte – BUDE MOOY

Zádrhel na cestě k vysněnému, vlastnímu bydlení? Možná jste zažili moment, kdy jste objevili ten perfektní byt či dům, začali snít o životě na vlastním balkoně nebo terase, a pak přišel šok v bance. Možná jste nesplňovali podmínky tabulek a banka vás odmítla. Bez obav, nejste sami. Mnoho lidí v České republice prochází podobným příběhem.

Díky MOOY nemusíte čekat, až důvody banky pominou a bance se zalíbíte. Až třeba za dva roky podmínky bank splníte, možná budete mít problém nemovitost vašich představ za přijatelnou cenu najít. Nečekejte a neokrádejte se o roky bydlení v domově svých snů.

Jak na to s MOOY?

MOOY vám umožní okamžitě se nastěhovat. Nemovitost koupí za vás, a vy budete platit dohodnuté nájemné. Výše nájemného s MOOY je známa na 5 let dopředu, takže se vyhnete nepříjemným překvapením od pronajímatele v době rostoucích cen nájemného.

Během pěti let máte možnost kdykoliv odkoupit nemovitost. Pravděpodobně budete potřebovat hypotéku, ale s MOOY se již ve svém bytě zabydlujete, spoříte na vlastní zdroje a připravujete se na budoucí kroky.

MOOY pomohlo a nyní bude nemovitost opravdu vaše

Když splníte podmínky banky, můžete opět vyrazit pro hypotéku a koupit nemovitost od MOOY. Mise MOOY je splněna, smluvní vztah končí a vy můžete splácet hypotéku bance. Teď už jste skutečně doma ve svém.

A pokud si náhodou vše rozmyslíte, MOOY vám umožňuje kdykoliv odstoupit od smlouvy. V takovém případě vám bude účtován předem dohodnutý poplatek na pokrytí nákladů a rizik, a to férově a transparentně.

Doporučené články

Andrei who comes from Romania works in Prague as an architect His work situation is stable as he has been...

Hypotéky nejrůznější závazky a náročné splátky spotřebitelských úvěrů To vše může přivést rodinu k finančním problémům I když se rodina...

MOOY vám pomůže využít peníze z vaší nemovitosti ve které můžete nadále bydlet nebo ji pronajmout Dočasně od vás koupíme...