Nečekejte, až se bance zalíbíte – BUDE MOOY

Zádrhel na cestě k vysněnému, vlastnímu bydlení? Možná jste zažili moment, kdy jste objevili ten perfektní byt či dům, začali snít o životě na vlastním balkoně nebo terase, a pak přišel šok v bance. Možná jste nesplňovali podmínky tabulek a banka vás odmítla. Bez obav, nejste sami. Mnoho lidí v České republice prochází podobným příběhem.

Díky MOOY nemusíte čekat, až důvody banky pominou a bance se zalíbíte. Až třeba za dva roky podmínky bank splníte, možná budete mít problém nemovitost vašich představ za přijatelnou cenu najít. Nečekejte a neokrádejte se o roky bydlení v domově svých snů.

Jak na to s MOOY?

MOOY vám umožní okamžitě se nastěhovat. Nemovitost koupí za vás, a vy budete platit dohodnuté nájemné. Výše nájemného s MOOY je známa na 5 let dopředu, takže se vyhnete nepříjemným překvapením od pronajímatele v době rostoucích cen nájemného.

Během pěti let máte možnost kdykoliv odkoupit nemovitost. Pravděpodobně budete potřebovat hypotéku, ale s MOOY se již ve svém bytě zabydlujete, spoříte na vlastní zdroje a připravujete se na budoucí kroky.

MOOY pomohlo a nyní bude nemovitost opravdu vaše

Když splníte podmínky banky, můžete opět vyrazit pro hypotéku a koupit nemovitost od MOOY. Mise MOOY je splněna, smluvní vztah končí a vy můžete splácet hypotéku bance. Teď už jste skutečně doma ve svém.

A pokud si náhodou vše rozmyslíte, MOOY vám umožňuje kdykoliv odstoupit od smlouvy. V takovém případě vám bude účtován předem dohodnutý poplatek na pokrytí nákladů a rizik, a to férově a transparentně.

Doporučené články

Tomáš narazil na problém, kterému čelí řada živnostníků. Pracuje jako obchodní zástupce ve firmě, která prodává kancelářské vybavení, a ze...

Ve dvou se to lépe táhne, ale ani to někdy na získání hypotéky nestačí. Znáte pocit, když to máte někde...

Radim investoval většinu úspor do rozjezdu své firmy, která vyrábí reklamní předměty. Podnikání se daří a zakázky přibývají. S narozením...