Proč vznikl MOOY?

Protože nejhezčí domov je ten váš!

Nacházíme se v době, kdy je nesmírně složité získat přístup k vlastnímu domovu. Dostupnost bydlení je nejhorší v historii naší země, ceny nemovitostí rostou rychleji než příjmy, vysoké hypoteční sazby a inflace zavírají trh pro obrovské procento z nás. Přitom vlastnit svůj domov vede dlouhodobě k větší finanční svobodě a vyšší hodnotě vašeho majetku.

Vlastní domov však není jen o samotné nemovitosti. Je to místo, kde jste v bezpečí, dává vám svobodu a nezávislost na pronajímateli a je to něco, co můžete zanechat svým dětem. Proč by tedy vlastní bydlení mělo být jen pro pár vyvolených?

Proč jsme založili MOOY?

Založili jsme MOOY s cílem zpřístupnit vlastní bydlení i těm, kteří na něj z nějakého důvodu nedosáhnou. Možná jste v bance nedostali úvěr, protože podnikáte a banka má problém s vašimi příjmy, nebo proto, že jste kdysi nestihli zaplatit jednu splátku úvěru nebo jste si jen vsadili na fotbal a teď je to problém. Důvody jsou různé a ne vždy dávají smysl. Možná taky už své bydlení máte, ale vzhledem ke krátkodobě horší finanční situaci o něj můžete přijít. Tyto a mnohé další problémy za vás MOOY vyřeší.

Jak to funguje?

Víme, že za každým člověkem je příběh. V MOOY máme příběhy rádi, a vždy budeme vaši situaci posuzovat individuálně. Celý proces je přitom velmi jednoduchý. Nemovitost koupíme my, vy v ní budete za předem dohodnutý nájem bydlet a během pěti let si ji můžete kdykoli odkoupit na sebe. Cena je předem daná ve smlouvě, a nezmění se bez ohledu na to, co trh udělá.  Jakmile budete připraveni si byt odkoupit, ať už na hypotéku nebo v hotovosti, stačí nám dát vědět a připravíme všechny papíry. Převedeme dům na vás. Bez realitky a bez zbytečných poplatků. A pokud si nákup bydlení nakonec rozmyslíte, můžete od smlouvy odstoupit, a jít volně svou vlastní cestou. Vrátíme vám naspořené peníze a vy nemusíte řešit prodej ani jiné starosti. Vše vyřešíme za vás.

BUDE a JE MOOY

Abychom pokryli co nejvíce situací, máme dva produkty, ze kterých můžete vybírat.

Produkt BUDE MOOY je pro ty, kteří byt nemají, ale chtějí bydlet ve svém a hlavním cílem je pomoci s nákupem nové nemovitosti a následně vám pomoct k získání hypotéky a koupě bydlení do vašeho vlastnictví.

Produkt JE MOOY řeší problém pro ty, kteří ve svém bydlí, ale mají finanční problémy a potřebují pomoci, a přitom nechtějí svou nemovitost opustit, stěhovat se jinam a prodat domov na trhu.

V obou případech musí nemovitost splnit určitá kritéria a nejsme schopni kupovat například velmi staré domy nebo domy a byty, které jsou energeticky velmi náročné. Vzhledem k tomu, že investujeme peníze nás i investorů, musíme si být jisti, že nemovitost vždy splňuje požadavky na kvalitu.

Stačí vyplnit základní informace a popsat váš příběh. Spojíme se s vámi a vše detailně probereme.

MOOY vám pomůže začít budovat svou finanční nezávislost už dnes. Jsme přesvědčeni, že vlastní bydlení má schopnost měnit životy a naše mise je vám pomoci udělat na této cestě první krok a provést vás po ní až do cíle: být vlastníkem své nemovitosti.

Ing. Jan Mynář, CFA
Zakladatel MOOY

Doporučené články

Andrei who comes from Romania works in Prague as an architect His work situation is stable as he has been...

Hypotéky nejrůznější závazky a náročné splátky spotřebitelských úvěrů To vše může přivést rodinu k finančním problémům I když se rodina...

MOOY vám pomůže využít peníze z vaší nemovitosti ve které můžete nadále bydlet nebo ji pronajmout Dočasně od vás koupíme...